Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський центр соціальної реабілітації отримав корисні та смачні подарунки від благодійників

Новокаховський центр соціальної реабілітації вдячний постійним спонсорам закладу за увагу, підтримку і подарунки.

Міський голова Володимир Коваленко 19 березня завітав до центра з представником Благодійного фонду «Н. Каховка» Оленою Ходорковською.

Вони подарували закладу набір дидактичного матеріалу «Мега валіза» за методикою Глена Домана, яка розроблювалась для дітей з порушенням мозкової діяльності.

«Мега валіза» буде використовуватися на заняттях з логопедичної та педагогічної корекції. На святі «Новокаховська Масляна» фондом було проведено Благодійний ярмарок, де зібрані кошти для допомоги реабілітаційному центру.

Дякуємо керівництву фонду, який завжди відкликається на наші звернення та постійно опікується нашою установою.

Від Благодійного фонду Ігоря Колихаєва малеча центру реабілітації отримала смачні «вітаміни» – солодкі яблука. Навесні, коли дефіцит  вітамінів, фрукти дуже необхідні дітям для зміцнення здоров’я. Батьки та вихованці  щиро дякують Благодійному фонду Ігоря Колихаєва  за турботу.

Депутат Новокаховської міської ради Юрій Власов надав центру реабілітації шефську допомогу – придбав двері для групової кімнати.  Дякуємо нашому шефу та вищому професійному училищу № 16, завдяки якому двері вже встановлено.

Директор центру О.О.Олексієнко

Радіо Нова Каховка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН