Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці урочисто відзначили День Гідності та Свободи

Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе!

Під такою назвою вчора, 21 листопада 2019 року, новокаховчани відзначили День Гідності та Свободи. В урочистостях, які відбулися в Палаці культури, взяли участь представники органів виконавчої влади, громадянського суспільства, депутати Новокаховської міської ради, студентська та учнівська молодь, військовослужбовці 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнко, 4-го підрозділу в/ч А 1836, пише Online Нова Каховка.

Перед присутніми у залі виступив міський голова Володимир Коваленко. Він підкреслив значущість цього свята для української нації, визначення її самоідентичності, як самостійного та самодостатнього народу, який розбудовує свою власну державу.

Він закликав молодь активно включатися у процеси державотворення України та розбудови європейської держави на теренах своєї країни.

Хвилиною мовчання учасники урочистостей вшанували пам’ять загиблих новокаховчан – захисників України за роки проведення АТО/ООС: Сергія Підгорного, Віктора Галету, Дениса Перепилицю, Олега Гребінського, Романа Гавриленка, Валерія Вахненка, Василя Артамкіна…

Від імені учасників урочистостей військовослужбовець в/ч А1836 Артем Криворучко та студентка Новокаховського політехнічного коледжу Марина Кальф поклали корзину квітів до скульптурної композиції, присвяченої захисникам України.

В концерті з нагоди Дня Гідності та Свободи прийняли участь художні колективи Палацу культури Нової Каховки.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН