Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Різдвяне свято для дітей з інвалідністю влаштували у Новій Каховці

9 січня у Новокаховському реабілітаційному центрі для дітей-інвалідів панувала казкова різдвяна атмосфера.
До магії новорічних свят вирішили долучитися й поважні гості: міський голова Володимир Коваленко та священник Новокаховської єпархії отець Іларіон, батьки, дідусі та бабусі особливих дітей.

Дітки разом зі своїми вихователями брали участь у театральній постановці про лисицю Алісу та кота Базиліо, які обманом намагались стати Дідом Морозом та Снігуронькою, співали пісень, декламували різдвяні вірші, водили хоровод, виконували різдвяну мелодію на спеціальних музичних інструментах, закликали справжнього Діда Мороза, та допомагали йому перетворити маленький магічний мішечок на справжнісінькі торби з подарунками.

Дід Мороз не забарився і покликав своїх помічників: міського голову Володимира Коваленка та отця Іларіона та доручив їм виконати важливу місію – вручити солодощі кожній дитині.

Міський голова також не залишився з пустими руками – книгу ілюстрацій відомої української художниці Євгенії Гапчинської з найкращими побажаннями подарувала йому директор центру реабілітації Оксана Олексієнко.

«Доля дала можливість нам з вами зустрітися в цьому місці і відсвяткувати свято Різдва Христового. Господь Бог народився і нам дав можливість народитися. Тож хай він укріпить у вірі батьків та дасть сили діточкам. А спільними зусиллями разом з працівниками цього закладу, будемо його модернізувати та фінансово підтримувати, адже у цьому і проявляється наша відповідальність перед цими дітьми», – звернувся до присутніх міський голова.

«Нехай новонароджений Господь кожному із нас дає надію і віру, а найголовніше – любов. Бо любов нас єднає, надихає, і є виміром нашого життя», – промовив отець Іларіон, вітаючи усіх з новорічними святами.

Не обійшлося і без загального фото на згадку.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН