Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв оглянув районну лікарню у смт Чаплинка

20 березня, під час робочої поїздки, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв оглянув після поточного ремонту Чаплинську районну лікарню, яка обслуговує майже 35 тисяч жителів.

Так, було оглянуто термомодернізацію дитячого, неврологічного, пологового будинку. Загальна вартість робіт складає більше 2,6 млн грн.

«Ми бачимо реформу децентралізації в дії. Об’єднана теріторіальна громада скористалася можливостями і сьогодні ми спостерігаємо, що у лікарні проведено термомодернізацію. Після здійснених робіт по закладу спостерігається економія витрат газу», – зазначив Андрій Гордєєв.

У 2019 році планується завершити термомодернізацію будівлі хірургічного та реанімаційного відділень Чаплинської районної лікарні. На ремонтні роботи виділено близько 1,5 млн грн.

Варто також зазначити, що Чаплинська районна лікарня успішно впроваджує у своїх стінах і медичну реформу. Так, у 2018 році у закладі розпочато роботу щодо впровадження програми «Електронна охорона здоров’я». За кошти районного бюджету у сумі більше 500 тис грн будо закуплено комп’ютерну техніку та обладнання.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН