Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонську лікарню забезпечують меценати

В лікарню Херсона завезли нове медичне обладнання.

“Херсонська обласна клінічна лікарня потребує допомоги, тож ми її знову надаємо!”, – Рожков Юрій, лідер Громадської платформи “Добро переможе”.

Цього разу, у співпраці з Фундацією “Голландія-Україна”, меценат привіз функціональні медичні ліжка, гіпоалергенні подушки з матрацами, шафи, тумби-трансформери, підставки і тримачі для переливання крові та здійснення інших медичних маніпуляцій.

Лілія Кузнєцова, головна медсестра лікарні підкреслила: “Вже кілька років поспіль Рожков Юрій поставляє нам меблі, білизну, апарати імпортного виробництва з-за кордону! Це високоякісні речі, які б наш заклад самостійно не придбав би. Адже фінансування завжди не вистачає… Передусім, це потрібно нашим пацієнтам: наприклад, ліжка, які ми розподілили в хірургічне відділення, дуже зручні! Щоб підвестись після операції, тепер пацієнту не треба напружуватись. Та й лікарям також. Достатньо натиснути кнопку! Тумби легким рухом руки розкладаються і слугують пацієнтам столом. В опіковому відділенні ми замінили медичні шафи. Операційну обновили комплектуючими. Така підтримка благодійників має неаби-яке значення для нас! Адже із сучасним обладнанням і працюватиметься краще, і одужуватиметься! Від пацієнтів передаю Рожкову Юрію та його помічникам окрему величезну подяку!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН