Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чергова допомога надійшла до Херсонської обласної клінічної лікарні

“Щира турбота про хворих допомагає їм швидше одужувати, – переконаний Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – а тому я вже кілька років, спільно з міжнародними фондами, підтримую херсонські лікарні та їх пацієнтів”.

Чергова допомога надійшла до Херсонської обласної клінічної лікарні: цього разу у вигляді ортопедичних матраців та гіпоалергенних подушок.

“Це білизна з Голландії, – зазначив головний лікар закладу Віктор Клименко, – вона дуже якісна і зручна. Ми вже розподіли її між відділеннями. Більшість матраців  – у терапевтичне, а от подушки стали особливо актуальним оновленням для пульмонологічного відділення. Адже тут лікуються люди із захворюваннями органів дихання! Дуже вдячні Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи “Добро переможе” та Фундації “Голландія-Україна” за спільні добрі справи!”

“Якісна білизна – гарне доповнення до сучасних багатофункціональних меблів, що Юрій Рожков завіз нам торік, – додала Лілія Кузнєцова, головна медсестра лікарні, – ці ліжка і тумби виготовлені таким чином, що їх легко можна трансформувати, пристосовуючи до пацієнтів, котрим важко рухатись. Так наші хворі без зайвих зусиль підводяться, сідають, а головне – відчувають турботу. Дякуємо усім колективом за це!”

#Добро_переможе

#Підтримка_медичних_закладів_Херсонщини

#Турбота_лікує

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН