Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відома українська співачка на Херсонщині задекларувала свої статки

На Херсонщині цьогорічну кампанію декларування доходів громадян підтримала відома співачка, автор пісень, композитор, актриса та музикальний продюсер Світлана Тарабарова, яка народилася та виросла у Херсоні.

Співачка своїм власним прикладом, у черговий раз, засвідчила високу податкову свідомість та сумлінну громадянську позицію під час декларування доходів. Відома декларантка подала декларацію про свої минулорічні доходи та самостійно перерахувала до місцевого бюджету податок на доходи фізичних осіб. Це і є той зірковий приклад виконання конституційного обов’язку по сплаті податків, справжній патріотизм і небайдужість задля добробуту незалежної України.

З початку року 4613 громадян Херсонщини вже  подали декларації про майновий стан і доходи та задекларували 326,3 млн. грн. доходів.

Херсонці, які відзвітували про минулорічні доходи в рамках деклараційної кампанії – 2019, визначили до сплати 7,7 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 1,1 млн. грн. військового збору, – про це станом на 10.03.2019 інформує управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

 

Прес-служба Головного управління

ДФС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та

м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН