Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині триває кампанія декларування доходів

За інформацією начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Кузьміна, за перші два місяці деклараційної кампанії 3400 жителів області подали декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2018 році.

Сума задекларованого громадянами доходу сягає 304,3 млн. грн., а самостійно нарахованих до сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору – 6,6 млн. грн. та 880,7 тис. грн. відповідно.

Про отримання торік статків понад один мільйон гривень повідомили 19 жителів таврійського краю. Всього упродовж минулого року вони отримали 218,4 млн. грн. доходів.

Окрім виконання обов’язку щодо декларування доходів, громадяни також звітують про доходи для отримання податкової знижки. Наразі з цією метою до органів фіскальної служби вже звернулось 230 жителів Херсонщини. Вони задекларували 3 млн. грн. понесених витрат та 542,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб, який підлягає поверненню з бюджету.

Нагадаємо, що кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2018 році, триватиме до 1 травня 2019 року. Отримати консультації щодо порядку заповнення та подання декларації про майновий стан і доходи можна в органах фіскальної служби за місцем реєстрації громадянина.

За інформацією прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН