Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вулиці Гандзюк нема. Є посадовий злочин, – херсонці про перейменування вулиці

Херсонці у соцмережах продовжують висловлювати незгоду з рішенням Херсонської міської ради про перейменування вулиці Лютеранська на Катерини Гандзюк. Так Інна Усачова на Фейсбук сторінці Самооборона Херсон обґрунтовує, чому рішення депутатів є незаконним:

– У той час, коли ллється з вуст міського голови Володимира Миколаєнко щиросердна брехня, що всьо “законне рішення” з перейменування. Поки сайт Херсонської міської ради виставив, що міський голова підписав рішення про перейменування вулиці Лютеранської на вулицю Гандзюк. Поки небайдужі, як депутатат міської ради Виталий Богданов готує позов в суд на відміну даного рішення.
Ми вирішили розібратись по закону з даного питання.

ОСЬ ЩО ІСТИНА

Наразі рішення №5, котре готувалось на сесію Херсонської міської ради, як сквер Дениса Лошкарьова з заявленим Миколаєнко та офіційним сайтом Херсонської міської ради не підписане авторами подання. І за наявності об”єктивної Поліція Херсонської області вже є службовим злочином Миколаєнко. І прямо сьогодні, 4 березня, зранку у цьому можна пересвідчитись, затребувавши проект даного рішення.
Як відомо, депутат ВО “Свобода” Євген Маткоський додав пропозицію про перейменування Лютеранської на Гандзюк з голосу. Якщо рішення по Лошкарьову було на комісії й не мало ще громадського обговорення, то рішення по Гандзюк порушило всі процедури. Сам же депутат Матковський проект питання №5 не підписує – він не автор подання. Нижче депутатські прізвища тих, хто для законності підписаного вже Миколаєнком питання мав би підписати. Але…

Його ПІДПИСАЛИ депутат ББП Михаил Линецкий, котрий наразі радник міського голови, і котрого за збігом під час першого дня сесії знову укотре вже “кидонули” депутати примерської більшості з голосуванням на заступника Миколаєнко. А також депутат “Нашого краю” Оксана Матусевич (усі троє з міським головою на фото).

НЕ ПІДПИСАЛИ:
Депутат ББП та секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко
Голова фракції “Батьківщина” в міській раді Нелля Олександрівна Голубенко
Депутат РПЛ Оксана Дьякова.
За що ми їм вдячні і ви дякуйте.

Отак у нашій міській раді приймаються важливі рішення і так називаються законними. Але не цього разу.
Багато депутатів виходили з сесійної зали ображеними, що отак себе поводить громадськість… Але, шановні, хіба не ви брехали 5 років, що будуть в місті вшанування ГЕРОЇВ АТО? Хіба не ви проголосували за питання №5 в запропонованій редакції Матковського?
А хіба не Миколаєнко, не власовці з “Опоблоку” і не цивільна дружина Антонівського селищного голови Ігора Семенчева Тетяна Докучаєва навели дітей та тітушню з інших міст попшакати баланчиками у вашу громаду та виборців?

Ми вимагаємо ЗАКОННОСТІ та ПОРЯДКУ. Депутати мають проголосувати окремо за сквер Лошкарьова. Хто вважає, що чиновниця Гандзюк гідна аж такого вшанування, будь-ласка голосуйте разом з перейменуванням вулиць, котрі майже 5 років брешуться та саботуються на честь:
Руслана Сторчеуса
Владислава Ковальова
Олександра Райхерта.
Це далеко не весь список справді гідних.

Також у зв”язку з суспільним резонансом, де люди проти взагалі вулиці Гандзюк. Незважаючи на те, що вулиця Лютеранська вже була періменована і її за ЗАКОНОМ чіпати не можна, але через те, що беззаконня (як і наявні інші) створює міська влада і хоче, аби саме Лютеранська називалась вулицею Гандзюк, просимо розглянути можливість назвати вулицю на честь Гандзюк – 300$.
По-перше, це реально здобуток Гандзюк – більше нема що згадати як всі гарно бачать.
По-друге, поліції та СБУ може не буде так образливо, якраз вони ОТАКИЙ БЕСПРЕДЕЛ СИСТЕМНО КРИШУЮТЬ.

ВИМАГАМО ПРАВДИ І ЗАКОННОСТІ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН