Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський центр зайнятості визнано найкращим в області за підсумками 2018 року

22 січня 2019 року відбулася нарада керівного складу Херсонської обласної служби зайнятості, де йшлося про підсумки роботи обласної служби зайнятості за минулий рік та пріоритетні напрямки роботи на 2019 рік.

Про це повідомляє кореспондент видання “Online Нова Каховка“.

Нарада проходила на території філії «Каховська ГЕС імені П.С.Непорожнього» за участю керівників структурних підрозділів, міських та районних філій Херсонського обласного центру зайнятості, а також заступника міського голови Олега Тарабаки та керівника філії Каховської ГЕС Олега Пащенка.

Під час наради директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов окреслив пріоритетні напрямки діяльності Херсонської обласної служби зайнятості у 2019 році, а саме: забезпечення конкурентоспроможності громадян на ринку праці шляхом організації професійного навчання та професійної орієнтації населення; реалізація в області інноваційних соціально направлених проектів; впровадження сучасних сервісів сприяння зайнятості населення та задоволення потреб роботодавців.

За підсумками 2018 року був оголошений переможець конкурсу «Кращий колектив 2018 року» серед колективів філій обласного центру зайнятості, міського та міськрайонного центрів зайнятості. Перехідний прапор «Кращий колектив року» та відповідне свідоцтво було вручено директору Новокаховської міської філії Херсонського обласного центру зайнятості Надії Котляр.

Також під час заходу директор Херсонського обласного центру зайнятості оголосив Подяку керівнику філії Каховської ГЕС Олегу Пащенку за плідну співпрацю.

Наприкінці наради для її учасників була проведена ознайомча екскурсія, в ході якої присутні дізналися про історію будівництва Каховської ГЕС, етапи її реконструкції, особливості експлуатації обладнання, а також перспективи розвитку Каховської ГЕС.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН