Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громадська рада при Державній фіскальній службі Херсонщини поки не переобиратиметься

Громадська рада при Державній фіскальній службі у Херсонській області створена 2016 року. До неї входить 21 представник інститутів громадянського суспільства. Очолює раду Олександр Максименко, голова територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України».

«Громадська рада діє на виконання урядових постанов про забезпечення участі громадськості. До неї входять представники асоціацій, об’єднань підприємців, громадських організацій і фондів. За положенням, громадська рада є дорадчим органом і обирається на два роки. Але через реорганізацію відомства було вирішено подовжити термін діяльності чинного складу Громадської ради ще на один рік», – прокоментував начальник Державної фіскальної служби у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі Ігор Клим.

Громадська рада забезпечує зворотній зв’язок з підприємцями та громадськими діячами, доносить громадську думку щодо діяльності податкових органів та митниці до керівників відомства. На спільних засіданнях триває обговорення нагальних питань, що виникають у платників податків та шляхів їх вирішення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН