Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Федерація контактного карате придбала новий інвентар для занять спортом

Федерація контактного карате придбала новий інвентар для занять спортом і запросила свого мецената – Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”, щоб розділити радість від обновки та подякувати усім колективом.

Ігор Баранчук, президент Федерації розповів: “Ми дійсно дуже вдячні Юрію Рожкову за допомогу у придбанні татамі (напольного мата). Днями купили 12 секцій. Це якісне обладнання, виробництва Німеччини. Намагаємось щороку оновлювати інвентар, щоб діти займались в комфортних та безпечних умовах, але коштів на усе необхідне не вистачає. І ось тепер у нас справжнє спортивне свято! Ми влаштували показовий виступ юних каратистів на новеньких татамі! На заході вручили Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи “Добро переможе” грамоту за активну участь у розвитку молоді і обговорили подальші плани нашої співпраці”.

Юрій Рожков оцінив вміння вихованців Дитячо-юнацько клубу фізичної підготовки № 4 та ЗОШ № 37, зазначивши:

“Мені приємно, що наші діти такі вправні у спорті! Це – корисне дозвілля. Малі не за комп’ютерами сидітимуть, а тренуватимуться тут. Розвивати підростаюче покоління дуже важливо. Я спостерігаю за досягненнями дітей-спортсменів і справді отримую насолоду від їх перемог. Дуже приємно бути до цього причетним!”

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН