Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулося відкриття нового концептуального дилерського центру KIA «Автопланета»

Новий дилерський центр марки KIA входить в автомобільний холдинг «Автопланета», що розпочала свою діяльність в автомобільній галузі у 2001 році. За 18 років своєї плідної праці холдинг «Автопланета» подарував найкращий сервіс більше ніж 30 000 херсонцям та здобув репутацію лідера за якістю обслуговування.

Традиційно пiд Новий рiк, холдинг «Автопланета» дарує своїм клієнтам новорічний карнавал, а в цьому році подарунок був вкрай особливим: «Автопланета» подарувала новий концептуальний центр KIA своїм клієнтам, відкриття якого відбулося 22 грудня за адресою Бериславське шосе, 11.

На урочистому відкритті були присутні почесні гостi: голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова Херсонської міської ради Володимир Миколаєнко, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко та представники офіційного імпортера KIA в Україні ТОВ «Фалькон Авто» Володимир Козюба та Ігор Куцоконь. Після церемонії відкриття відбулася прес-конференція, на якій гості відповідали на запитання журналістів.

Очільник Херсонської області Андрій Гордєєв подякував усій команді «Автопланета» за працю та старання. Адже, за його словами, коли в перехiдний перiод для країни, відкриваються нові підприємства, а людям надаються нові робочі місця – це багато про що говорить.

«Ми вдячні кожному підприємству, що інвестує в Херсонщину і вірить в Україну. У новому центрi створено 50 нових робочих місць, а це – ПДФО до міського бюджету – це все дуже важливо для мiста. Цей дилерський центр відкрився за новими стандартами, за новою концепцією розвитку, я дякую ще раз усій команді «Автопланета», – зазначив Андрій Гордєєв.

У своїй промові Андрій Гордєєв передав привітання від Посла Південної Кореї в Українi та Почесного консула Південної Кореї у Херсоні – Миколи Баграєва.

На питання як часто в Херсоні відкриваються підприємства такого рівня, вiдповiв голова Херсонської міської ради Володимир Миколаєнко«Хочеться подякувати цьому підприємству за те, що воно дійсно системно працює 18 рокiв на ринку продажу автомобілів у нашому місті. Четвертий автомобільний центр та 400 робочих місць з достойною заробітною платнею – це говорить про те, що люди працюють на благо інших. Зараз важко знайти подiбний приклад підприємця, котрий постійно розвивається та працює за європейськими стандартами».

«Соціально-відповідальний бізнес – це одна з найбільш важливих сторін у розвитку справи, коли її власник за мету ставить не тільки прибуток, але й піклування про місто, його жителів і своїх співробітників. Хочу відмітити, що саме цей холдинг є членом Спiлки підприємців України, що свiдчить про високу оцiнку його дiяльностi. Бажаю тільки процвітання та якомога більше клієнтів», – зазначила під час прес-конференції секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Отже, чому холдинг «Автопланета» вирiшив вiдкрити новий центр для бренду KIA?

Генеральний директор холдингу «Автопланета» Дмитро Іванов“В даний час багато хто з автодилерів відкладають рішення про розвиток, а ми навпаки – свідомо інвестуємо та йдемо вперед крок за кроком. Холдинг «Автопланета» – перший та єдиний, хто відкрив у 2018 році в Україні концептуальний центр КІА за новими стандартами. Ми зробили це для пiдвищення комфорту наших клiєнтiв: втричi бiльше паркувальних місць, вдвiчi більша площа для автомобілів на будь-який смак наших клієнтів, затишна зона вiдпочинку та, найголовніше, автосалон «Good Auto» – викуп, обмiн та продаж автомобiлiв з пробiгом, прозорою iсторiєю обслуговування та гарантiєю. Отже, для клiентiв максимально зручно отримувати весь комплекс послуг в одному центрi”.

Щодо нових додаткових послуг в новому автосалоні KIA «Автопланета», прокоментував генеральний директор холдингу «Автопланета» Дмитро Іванов: “Програма Трейд-ін, що є досить актуальною на автомобільному ринку. Тепер на новому якісному рівні клієнти автоцентру КІА можуть обміняти свій автомобіль з пробігом на новий КІА або інше авто з пробігом. В автосалоні автомобілів з пробігом “Good Auto” Ви можете повністю відстежити історію транспортного засобу, спеціалісти ретельно перевіряють технічний стан авто, видається гарантія на 1 рік та сервісна книга”.

«Десять років триває традиційний проект – Стипендія BOSCH Service «Автопланета», яку започаткував засновник холдингу Роман Романов. Такий проект дозволяє усій талановитій молоді проявити себе в реальному бізнесі та отримати персональну стипендію за перемогу в конкурсі наукових робiт. Студенти проходять стажування та мають можливість отримати робоче місце і залишитися в бізнесі, – підкреслив Дмитро Іванов.

Представник компанії KIA в Україні ТОВ «Фалькон Авто» Володимир Козюба розповів, що дилер “Автопланета” працює з брендом з 2003 року. За цей час вони неодноразово отримували нагороди “Кращий дилер року”, займали лідируючі позиції за часткою ринку в Україні. “Автопланета” стабільно інвестує в розвиток професіоналізму персоналу, і як наслідок, співробітник сервісу КІА, Дмитро Капустін, отримав перше місце в міжнародному рейтингу професійного сервісу, пiдсумки якого підводили в Сеулі (Південна Корея).

“Також важливо відзначити кількість та якість заходів, проведених “Автопланета”. Насправді, ми пишаємося Херсонським дилером та ставимо його в приклад”.

В подальших планах розвитку бренду KIA плануються нові моделi: електро Soul, спортивний Stinger та новий Ceed, що вже знаходиться в «Автопланеті».

Холдинг «Автопланета» на автомобільному ринку вже 18 років, і вони не зупиняються на досягнутому. Відкриття нового концептуального дилерського центру тому підтвердження.

«Ми вдячні владi за те, що сприяють та поважають бiзнес», – Дмитро Iванов.

KIA «Автопланета» вітає всіх с наступаючими святами, та запрошує на день відкритих дверей до нового концептуального автосалону KIA «Автопланета», що знаходиться за адресою: м. Херсон, Бериславське шосе, 11. Тел. 050 388 10 08


* Довідка. Автомобільний холдинг KIA «Автопланета»:

– Автосалон KIA
– Офіційний сервіс KIA
– Оригінальні запасні частини та аксесуари
– Автосалон автомобілів з пробігом та гарантією «Good Auto»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН