Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відзнаки Президента України – офіцерам податкової міліції Херсонщини

Сьогодні, напередодні новорічних та різдвяних свят у трудовому колективі Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі області відбулися урочистості з нагоди вручення податковим міліціонерам відомства державних нагород – відзнак Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Сердечні слова подяки звучали на адресу офіцерів податкової міліції фіскальної служби області Олександра Хоменка та Ігора Кузьменка, які професійно виконували свої обов’язки на контрольних пунктах в’їзду/виїзду та вздовж лінії зіткнення з окупованими територіями, контролюючи переміщення вантажів і товарів, в період перебування на території проведення операції Об’єднаних сил. 
Під час вітальної промови начальник фіскальної служби області Ігор Клим висловив слова вдячності хлопцям за вірність присязі та проявлені якості справжніх патріотів України. До щирих привітань долучився перший заступник начальника установи, полковник податкової міліції Дмитро Сосинович, який подякував офіцерам за проявлену мужність та витримку, побажав їм міцного здоров’я, нових професійних досягнень на захисті економічних інтересів держави.

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН