Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Голопристанському районі пройшло розширене засідання районної ради регіонального розвитку

Сьогодні, 12 грудня, проведено розширене засідання районної ради регіонального розвитку Голопристанського району.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Тетяна Гасаненко, голова районної ради Віталій Соловйов, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Богачук, заступник голови районної державної адміністрації Олена Антюшина та члени районної ради регіонального розвитку, зокрема сільські голови, голови ОТГ, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, голови постійних комісій районної ради.

На початку засідання очільники району привітали з ювілейним Днем народження головного лікаря Комунального підприємства “Голопристанська центральна районна лікарня” Житнюка Владислава Вадимовича та вручили йому Пам’ятну адресу.

Розпочала нараду Тетяна Василівна з оголошення Указу Президента від 06 грудня 2018 року №412/2018 “Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади”. Визначено мету зібрання – підведення підсумків життєдіяльності громад і району в цілому на прикладах реалізації важливих проектів в рамках впровадження реформ, державних програм підтримки аграрної галузі, галузі освіти, охорони здоров’я, соціального захисту за підтримки держави. На засіданні відбулось жваве обговорення перспективного плану регіонального розвитку Голопристанського району на 2019-2021 роки, з подальшим його затвердженням.

Під гаслом “Держава і Голопристанщина – єдині в досягненні важливих цілей” озвучені суми державної допомоги за рахунок державного фонду регіонального розвитку, субвенції місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенції на придбання соціального житла, підтримки аграрної галузі, галузі охорони здоров’я та освіти.

Оксана Шевчук

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН