Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова фракції БПП “Солідарність” на сесії Херсонської міськради повідомив, що на освітню галузь надійшла субвенція у 5 мільйонів гривень

Сьогодні на  сесії Херсонської міської ради Олександр Волошинов, голова фракції БПП “Солідарність” у Херсоні, повідомив, що завдяки зверненню Олександра Співаковського до міста надійшла додаткова інвестиція:

 – Сьогодні ми маємо прийняти рішення про зміни до міського бюджету. Серед іншого, він містить додаткову інвестицію, субвенцію з державного бюджету у розмірі 5 млн гривень, яку було виділено по зверненню народного депутата України Олександра Співаковського.
Ці кошти пропонується розподілити наступним чином: 3 млн грн – на будівництво автономного джерела опалення для навчально-виховного комплексу № 56, 1 млн грн – на придбання медичного обладнання для лікарні ім. Є. Є. Карабелеша, ще 1 млн грн – на придбання мультимедійних проекторів та ноутбуків для кількох навчальних закладів Херсона. Це школи №30, 24, 27, 36 та 41, а також дошкільні навчальні заклади №56, 15, 9, 12 та 8.
На мій погляд, це доволі суттєвий додатковий ресурс для розвитку громади Херсона. Маємо подякувати народному депутату Співаковському, за сприяння якого освітні і медичні заклади нашого міста отримають від держави значні кошти для вирішення своїх першочергових проблем. Місцевому бюджету це навряд чи було б під силу.
Враховуючи це, прошу депутатів міської ради підтримати ініціативи Олександра Співаковського щодо подальшого розвитку освітніх закладів міста та виділити кошти у розмірі 2,6 млн грн на ремонт системи опалення в Херсонському академічному ліцеї імені О.В. Мішукова, – повідомив депутат міськради.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН