Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для Херсонщини виділено 5 мільйонів гривень субвенції для шкіл та лікарень

Про це на Фейсбуці повідомляє Олександр Співаковський, народйни депутат України:

 – Друзі, поспішаю поділитися приємною новиною. Сьогодні набрало чинності Розпорядження Кабінету міністрів України №867-р (https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/deyaki-pitannya-rozpodilu-u-2018-roci-subvenciyi-z-derzhavnogo-789) щодо виділення чергової субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій. На підставі мого звернення для міста Херсона, в ньому, зокрема, передбачено:

– 3 млн грн на будівництво автономного джерела опалення для НВК № 56 (дошкільний навчальний заклад) по вул. Карбишева, 10;

– 1 млн грн на придбання медичного обладнання з відеооптикою для стаціонарного підрозділу та обладнання інвентарю для підрозділів первинної ланки для КЗ “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша” (просп. Ушакова, буд. 22/1);

– 1 млн грн на придбання мультимедійних проекторів, ноутбуків для наступних навчальних закладів міста: школи №30, 24, 27, 36, 41 дошкільні навчальні заклади №56, 15, 9, 12, 8.

Хочу сердечно подякувати Прем’єр-міністру України В.Б.Гройсману, Бюджетному комітету Верховної Ради та фракції “БПП” за розуміння потреб регіону і підтримку мого звернення. Місто Херсон отримає для свого розвитку 5 мільйонів додаткових коштів!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН