Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Компанія з Херсонщини з виробництва мікродобрив представляє продукцію на виставці в Турції

Продукція  інноваційного підприємства “5 ЕЛЕМЕНТ”, яке відкрилось в 2017 році на Херсонщині, – мікродобрива користується величезною популярністю не лише серед аграріїв України, але і зарубіжжя. Компанія постійно бере участь у різноманітних заходах, аби бути ближчими до споживача. Нині представники завлду перебувають з діловим візитом в Турції, представляючи  там свою унікальну продукцію, – повідомляє “Український південь“.

Про це на своїй сторінці у ФБ написала редакторка журналу TV project «The Agricultural Ukraine»

“КУПУЙ 🇺🇦 УКРАЇНСЬКЕ
Серед учасників виставки “GROWTECH 2018”, в Анталії 🇹🇷, і  українська компанія «5 ЕЛЕМЕНТ».

Великий інтерес не лише серед турецьких аграріїв, а й відвідувачів з багатьох країн світу, викликали екологічно чисті мікродобрива для сільгоспкультур, які розроблені компанією “5 ЕЛЕМЕНТ”.

Адже, як зазначає генеральний директор Володимир Білий препарати відновлюють родючості грунтів, підвищують врожай і поліпшують його якості (класність, сортність, смакові якості)!

Подробиці з виставки “GROWTECH 2018” незабаром в телепроекті “Агро Дайджест” та на сайті www.uagro.com.ua”

Довідково мiкродобриво «5 ELEMENT» – це унiкальна розробка заступника Генерального директора з наукової роботи, доктора наук, професора Георгiя Голiка. Це бiологiчно активнi мiкродобрива з високою швидкiстю проникнення в клiтини рослин, якi пiдвищують на 20-50% врожайнiсть, а також товарний вигляд i якiсть агропродукцiї, стимулюють розвиток потужної кореневої системи, а саме головне – вiдроджують родючiсть ґрунтів

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН