Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройде благодійна вистава «Оскар і Рожева Пані» на підтримку онкохворих дітей

Адміністрація комунального закладу «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради, Благодійний фонд «Фарби Життя», заснований батьками, які виховують дітей з онкогематологічною патологією, актори Національного академічного драматичного театру ім. І.Франка, Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша запрошують Вас, Ваших колег та усіх бажаючих на виставу «Оскар і Рожева Пані», яка відбудеться у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Куліша 5 грудня 2018 року о 19:00 годині.

Вистава «Оскар і Рожева пані» – це історія хлопчика, хворого на онкологічну хворобу, якому лікарі вже не можуть допомогти. Про життя і смерть у лікарні з ним розмовляє Рожева Пані. Щоби прийняти жахливу правду, вона спонукає Оскара викласти свої думки у вигляді листів до Бога. Крім того він має собі уявити, що кожен прожитий день є десятиріччям. Оскар зважується на експеримент і таким чином проживає все своє життя. У 12-и листах до Бога він розповідає про свою юність, перше кохання, подружнє життя, кризу середнього віку, старість і підготування до смерті.

Всі кошти зібрані під час вистави підуть на допомогу пацієнтам онкогематологічного відділення Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні.

Давайте будемо солідарні з дітьми, які несуть зовсім не дитячий хрест страждань.

Давайте разом допоможемо здійснити їх мрію – мрію бути здоровими.

Квитки можна придбати на сайті та в касах театру.

Херсонська облрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН