Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканцям херсонської багатоповерхівки, в яких згоріла квартира, допомогли меблями та теплим одягом

“Добро – це простягнута рука допомоги тому, хто її потребує!”, – за таким принципом працює Громадська платформа “Добро переможе”. Серед численних запланованих заходів доброти іноді трапляються випадки, коли нагальна потреба виника раптово – у зв’язку з непередбачуваними надзвичайними обставинами.

Так, до Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе” звернулись мешканці багатоповерхівки по вул. 200 р. Херсону. У них повністю вигоріла квартира.

Господиня Лілія розповіла: “Трапилось лихо. І ми гостро потребуємо допомоги. Щиро вдячні Юрію Рожкову – єдиному серед депутатів і благодійників, що не залишився осторонь чужої біди. Хочу подякувати за кожну річ, а особливо за шафу, тумбу, стільці, мікрохвильовку, пухові перини і подушки, світильник і партію смачної “тушенки”! А ще ми з чоловіком і донькою отримали взуття та домовились про одяг… Дуже вдячні за людяність!”

Юрій Рожков ситуацію прокоментував так: “Я з радістю і від душі допомагаю людям, які опинились у скрутній ситуації і хочу переадресувати подяку Міжнародним організаціям, з якими співпрацюю. Це: Благодійний фонд “Мангуст”, Фундація “Голландія-Україна” і Благодійна спілка Данії “Збережи Україну!”. З кожним з нас, не дай Боже, може трапитись лихо. Тож маємо бути чуйними і милосердними один до одного. І тоді добро обов’язково переможе всі негаразди!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН