Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський Multiplex разом з іншими кінотеатрами мережі подвоїли продажі квитків через Apple Pay

За перший місяць користування Apple Pay в мобільному додатку мережі кінотеатрів Multiplex кількість купівель квитків через iPhone збільшилася вдвічі. За даними Multiplex і ПриватБанку, який забезпечує підтримку сервісу, усього за місяць після впровадження сервісу серед користувачів мобільної техніки Apple частка оплачених за допомогою Apple Pay квитків сягнула 63%.

Нагадаємо, у вересні ПриватБанк уперше в Україні запустив простий, зручний і найбезпечніший спосіб оплати Apple Pay в мобільному додатку найпопулярнішої мережі кінотеатрів Multiplex. Окрім безпеки та зручності оплати, в Україні користувачі Apple Pay отримали й додаткові переваги. Наприклад, у разі оплати Apple Pay квитків у кіно в додатку Multiplex клієнти ПриватБанку отримували в подарунок безкоштовний попкорн.

«Метод оплати Apple Pay може бути інтегровано для використання в будь-якому мобільному додатку або інтернет-магазині, що відповідає вимогам безпеки та технічним параметрам інтеграції сервісу», – говорить член правління ПриватБанку Сергій Харітіч.

«Після запуску Apple Pay в додатку, окрім зростання конверсії та кількості нових користувачів, ми отримали й позитивний емоційний відгук серед наших клієнтів, адже оплата через сервіс Apple Pay була одним з найбільш частих запитів серед наших гостей», – ділиться Максим Коркодим, керівник відділу цифрових комунікацій мережі кінотеатрів Multiplex.

Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати купівлі в додатках і на сайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком на бічну кнопку та поглядом на iPhone X. Apple Pay дуже легко налаштувати: кредитну або дебетову картку Visa або Mastercard ПриватБанку можна додати через додаток Privat24 або Wallet.

У разі оплати покупок у додатках або на сайтах Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більш нових моделях. Ви також можете користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac (не старше 2012 року випуску) зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або більш нової моделі, або прямо з Apple Watch, а також дотиком до Touch ID на нових MacBook Pro.

Переглянути розклад сеансів у херсонському кінотеатрі Multiplex на ТРЦ “Фабрика” можна за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН