Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини підтвердило репрезентативність

Александр Олейник (Alexandr Oliynyk) отримав Свідоцтво про визнання Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини таким, що підтвердило репрезентативність.

За результатами проведеного Комісією аналізу поданих документів, відповідно до Закону України “Про соціальний діалог в Україні” та Порядку оцінки відповідності критеріям отримання та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, рішенням відділення Національної служби посередництва і примирення в Херсонській області від 26 жовтня 2018 року №024/18-21 – Р Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини визнано таким, що підтвердило репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників роботодавців до органів соціального діалогу.


Начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Херсонській області В.В. Бойко в урочистій обстановці вручила голові Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини Олександру Олійнику Свідоцтво «Про відповідність критеріям репрезентативності». 


Також сторонами соціального діалогу було обговорено питання організації спільних заходів, спрямованих на поліпшення стану соціально-трудових відносин, забезпечення здійснення соціального діалогу, сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) та запобігання їх виникненню. Досягнуто домовленості про розробку та підписання Угоди про взаємодію та співпрацю між Об’єднанням організацій роботодавців Херсонщини та Національною службою посередництва і примирення в Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН