Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Хореограф Раду Поклітару провів у Херсоні майстер-клас для “сонячних дітей”

17 листопада у Херсонському державному університеті відбувся дійсно грандіозний благодійний фестиваль творчості “UNIVER START”, співзасновником якого став Фонд громади Херсона “Захист”.

Журі прийшлося добре попрацювати, адже переглянути треба було двісті концертних номерів, у яких виступили дві с половиною тисячі учасників. А тривав фестиваль10 з половиною годин!
В особливому захваті учасники з різних районів Херсонщини та інших областей України були від того, головував у журі Раду Поклітару, відомий хореограф, Народний артист Молдови, заслужений діяч мистецтв України, лауреат Національної премії України ім. Т.Г.Шевченка. Безцінним був його благодійний майстер-клас для групи херсонських “сонячних дітей”!

Благодійна складова була ще й у тому, що дітки та підлітки соціальних категорій мали можливість взяти участь у фестивалі без реєстрацийного внеску. А ще у залі “працювала” благодійна скринька Фонду громади Херсона “Захист” задля збору допомоги на оновлення костюмів для танцювального гуртка обласного інтернату для дітей з вадами слуху. По завершенню фестивалю скриньку прилюдно розпломбовано. Результат збору – 3081 грн.50 коп., які будуть використані за призначенням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН