Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Олешківської РДА спростувала звинувачення у своїй причетності до резонансного вбивства

Олена Кравченко-Скалозуб на Фейсбуці викалала свою позицію щодо звинувачень політичних опонентів на її адресу:

 – З метою припинення брехливих пліток, що розповсюджуються псевдоактивістом – жебраком Цегельником, головою райради Потоцьким, міськими головою Вороновим та іхніми поплічниками навколо мене особисто або членів моєі родини у спробах якимось чином прив’язати до вбивства Катерини Ганзюк,
ОФІЦІЙНО заявляю:

1. Ні! Ні я, ні члени моєї родини ніяким чином не причасні до злочину, до нас не звертались правоохоронці, бо жодною інформацією з цього приводу ми не володіємо.

2. Ні! Мій чоловік Сергій нікуди не тікав (ні в Чехію, ні в Словакію чи будь яку іншу країну), а наразі супроводжує нашу середню доньку Карину під час поїздки до Нідерландів на міжнародний турнір по бальним танцям і повертається сьогодні додому.

3. Ні! В мене (моїй квартирі за адресою: Олешки, Першотравнева 166) ніколи не оселялися підозрювані у злочині. Іх затримали ще влітку, а 
в жовтні там дійсно тимчасово зупинялись будівельники з Харкова, що працювали на стадіоні “СТАРТ” та будували тенісний корт. На сьогодні там також тимчасово мешкають хлопці, що здійснюють встановлення обладнання на стадіоні “СТАРТ” ( табло, футбольні ворота та інше).

Скоро вибори…. Боюся, що ще й не таке про себе почую ((((.

Р.S.На фото мій чоловік разом із донькою в Амстердамі та Ассені.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН