Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дмитро Воронов, який програв на виборах, привітав Євгена Рищука із перемогою

Дмитро Воронов, чинний мер Олешок, якого незабаром має змінити на цій посаді Євген Рищук, адже саме останній перемагає на цьогорічний виборах, у Інстаграм подякував людям за підтримку. Також він привітав і Євгена Рищука з перемогою:

– Треба вміти програвати – вітаю Євгена Рищука із перемогою. Щиро дякую кожному, хто віддав свій голос за мене та вірив у нашу команду! Зауважу, що починається важкий етап реформ по створенню Олешківської ОТГ і виклики, що стоять перед нами, є досить складними. Війти в опалювальний сезон, новий бюджет, нова структура, нова рада, тощо. Мудрості, розуму та витримки новому голові і депутатському корпусу. Дякую колегам з виконавчого комітету, дякую раді із якою працював і кожному, хто нас підтримав!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Треба вміти програвати – вітаю Євгена Рищука із перемогою. Щиро дякую кожному, хто віддав свій голос за мене та вірив у нашу команду! Ми багато зробили для рідного міста за 5 років, до останнього утримували стабільну ситуацію в надсклалних умовах і мали чітку стратегію розвиику на завтра. Але, Вам видніше, кому віддати мандат на політику. Сподіваюсь, що новий голова зробить ще більше і Ви не помилились із своїм вибором. Я цей вибір не розділяю, але поважаю, бо так вирішила більшість жителів моєї громади – це демократія! Зауважу, що починається важкий етап реформ по створенню Олешківської ОТГ і виклики, що стоять перед нами, є досить складними. Війти в опалювальний сезон, новий бюджет, нова структура, нова рада, тощо. Мудрості, розуму та витримки новому голові і депутатському корпусу. Дякую колегам з виконавчого комітету, дякую раді із якою працював і кожному, хто нас підтримав!

Публикация от Дмитрий Воронов (@voronov_dima1983)

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН