Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Приватна школа ThinkGlobal з’явиться в Херсоні

В Україні відкриті 23 навчальні заклади, які працюють за філософією школи Глобального мислення. Директор приватної школи Артур Кочарян веде перемовини з херсонськими партнерами про відкриття школи за франшизою у нашому місті.

У студії «Українського півдня» речник з академічних питань розповів про філософію та концепцію навчання у ThinkGlobal.

Головна мета навчання – формувати у дітей вміння до самоосвіти, саморозвитку та самоорганізації. Педагогів навчають на двомісячних курсах. Для того, щоб стати викладачем приватної школи, потрібно мати певний рівень академічних знань і бажання розвиватись. При цьому – фаховий педагогічний диплом не обов’язково.

«У нас працюють фізики-ядерники, нейрофізіологи, архітектори, які не є педагогами, але вони здатні зрозумілою мовою пояснити дітям фундаментальні речі і довести, що це круто і дуже важливо. У нашій школі немає окремих дисциплін, всі курси інтегровані: формула, річ, явище розглядаються у зв’язках з іншими напрямками науки і життя», – розповів Артур Кочарян.

У мережі шкіл вже навчаються 962 учня. ThinkGlobal працює вже два роки. По закінченні випускники отримають атестати державного зразка. У планах засновників – відкрити вищу школу Глобального мислення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН