Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомий вокаліст Максим Лозовий виступить з сольним концертом

Херсонський співак Максим Лозовий нещодавно привіз «срібло» з VІІ міжнародного конкурсу в Італії. На сцені театру в Ріміні він виконував куплети Ескамильо з опери Ж. Бізе «Кармен».

Нині Максим готується до концерту у Херсоні та вчить мови та оперні партії. Про це він розповів у студії «Українського півдня». Для Максима Лозового це була перша мандрівка за кордон, перша участь у міжнародному конкурсі.

«Я давно займаюсь вокалом, працюю над технікою. Врешті захотілось отримати оцінку журі вищого класу. Випадково знайшов інформацію в Інтернеті про конкурс в Італії, побачив, що у складі журі – Бруно Пратіко, вирішив ризикнути і не пожалкував. Відвідував майстер-класи маестро, ловив кожне його слово, і зрозумів, що рухаюсь у правильному напрямку. Зараз завдання – вчити мови, розучувати оперні партії», – розповів Максим.

Класичні арії та популярні пісні звучатимуть і на ювілейному концерті співака. 19 жовтня в Палаці молоді та студентів Максим Лозовий виступить з новою програмою у супроводі оркестру народних інструментів Херсонського училища культури. Чим дивуватиме Максим Лозовий херcонську публіку дивіться у інтерв`ю телестудії  “Український південь”. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН