Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні у суді вирішуватиметься доля приміщення Херсонської Самооборони

Про це у Фейсбуці повідомляє голова організації Інна Усачова:

– 27 вересня о 14:00 в Господарському суді Херсонської області (вул.Театральна, 8, поблизу Херсонського академічного музично-драматичного театру ім.М.Куліша) відбудеться судове засідання стосовно приміщення Самооборони на Маяковського,5
Приєнуйтесь!

Начальник управління комунальної власності А.Вербицька вчинила кримінальний злочин з апогеєм 28 та 29 вересня (майже цілодобово), котрий завершився розбоєм та побиттям голови Правого Сектору в Херсонській області Natalya Voteichkina. До цього часу кримінальне провадження стосовно її перевищення владних повноважень Нацполіція не відкрила. В системі перевищення владних повноважень, дана 60-т з гаком літня особа працювала все вжиття – на партію регіонів. Будучи на момент Майдану начальником управління транспорту, вона була депутатом Херсонської міської ради від партії регіонів. І те, що ви спостерігаєте щодо нашого приміщення – це наглядна ілюстрація того, як прості громадяни не можуть перевищувати закон (діяти не порушуючи правове поле та громадський спокій) навіть тоді, коли до них застосовують фізичну агресію. Та окрилену від безкарності бюджетну потвору, котра повноваження, надані їй громадою трактує поза власними посадовими інструкціями, а по факту – без меж.

Особисто для неї та для таких як вона за поглядами, Самооборона загарбники, фашисти – з 2014 року, з ХОДА і здійснюючи злочин, а мова зовсім навіть не про те, що Громадське Формування за законом повинно мати службове приміщення, надане органами місцевого самоврядування та фінансування. Про фінансування мова не йде, мова про облаштоване нами приміщення з нашими речами. Та про те, що керуючи тітушками – руськомірцями А.Верюицька, які теж ГФ – “Твердиня Херсонщини” (вони ж за сумісництвом робітники КП “Парки Херсона”) ніхто з них Закон навіть не відкрив.
Такі повинні були і підуть геть від влади. Був вибір, між тим, щоб такі вербицькі спробували по-новому, а це так, як вони за своє довге життя у владних кабінетах не робили, або на зону.

У цій всій ситуації, щодо якої на сесії якраз в день апогейного злочину, особисто А.Вербицьку попереджали депутати різних партій, як Dmytro Ilchenko та Артем Кияновский що заварюючи двері вона вже скоює злочин, завдяки виключно бажанню А.Вербицької за будь-яку ціну “виселити” Самооборону, нам стало відомо з протоколу в зустрічному позові про засідання комісії ХМР з комунального майна, котра без нашого повідомлення, у тому числі й поштою про результати розгляду, засідала наприкінці травня. Усе що розглядалось : відмовити в продовженні оренди нам та “Фонду милосердя та здоров”я”. А далі перелік об”єктів комунальності власності, котрі здаються бізнесу, за що відбувається поповнення місцевого бюджету. Список не малий. Усі об”єкти рекомендовано продати шляхом приватизації, кілька нібито через аукціон. Ніяких сум, ніяких прізвищ, ніяких звітів скільки вже майна розпродано і на що пішли кошти. Це якщо змовчати про те, що можливо не варто шикувати недодерибаненими партією регіонів залишками майна територіальної громади Херсона?
Правда буде!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН