Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині триває акція “Подаруй майбутнє дитині у своїй прийомній родині”

Миколаївський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді повідомляє про те, що у регіоні триває акця з інформування людей, щодо потреби всиновлення дітей.

Питання захисту прав дітей на сьогодні є одним із пріоритетних напрямів реалізації державної політики. Конвенцією ООН про права дитини визначено, що дитині для її гармонійного розвитку необхідно зростати в сімейному оточенні в атмосфері щастя, любові і розуміння.

Кожна дитина має право: на життя, любов, повагу, підтримку, турботу, піклування, ласку та захист, зростати та розвиватися, гуляти та дружити, творити та мріяти, отримувати медичну допомогу, вчитися та відпочивати, бути індивідуальною та неповторною, мати власну думку та вільно її висловлювати, бути захищеною.

Найчастіше права дитини захищають її батьки. Але, на жаль, не всі дітки виховуються в родині.
НА СЬОГОДНІ ПОНАД 500 ДІТЕЙ ВИХОВУЮТЬСЯ В ПРИЙОМНИХ СІМ’ЯХ ТА ДИТЯЧИХ БУДИНКАХ СІМЕЙНОГО ТИПУ.

Якщо Ви бажаєте прийняти на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, підтримати її, надати їй сімейне тепло, любов, затишок, підтримку, підготувати до самостійного життя, звертайтеся за телефоном (0512) 37 67 07, – повідомляється на Фейсбук сторінці центру соціальних служб.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН