Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Конкурс двійників Олі Полякової виграв хлопець з Одеси

У понеділок, 17 вересня, відбувся Всеукраїнський конкурс пародистів імені Олі Полякової. У фінал пройшли 11 найбільш яскравих учасників. Серед них були не тільки дівчата, а й хлопці, а також травесті-діви, пише Gazeta.ua.

Наймолодшій учасниці по імені Тіна всього чотири роки, але це не завадило їй прекрасно виступити перед журі, до складу якого увійшли Оля Полякова, режисер Олена Винярська і продюсер співачки Михайло Ясинський. За свій виступ дівчинка отримала звання “Міс Щирість”.

У різних номінаціях, а їхня кількість була рівна кількості учасників, перемогли найцікавіші копії поп-діви: Діма Черніков, Ігор Мотін, Naomi Malone, Олена Штилик, Владислав Котул, Інна Пупач, Поліна Кравченко. Вони приїхали з різних міст України.

Почесне звання “Королева ночі” і головний приз розміром в 10 тисяч гривень отримав юнак з Одеси, який сховав своє ім’я під псевдонімом Шпилька. Перемога далася йому нелегко: хлопець практично нічого не чує, тому розучувати пісню і танець йому довелося, будучи в нерівних умовах з іншими конкурсантами, відраховуючи такти по секундах і копіюючи артикуляцію улюбленої співачки. Проте, і костюм, і виступ були визнані журі і публікою найбільш близькими до оригіналу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН