Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Програму з будівництва штучних футбольних полів на Миколаївщині продовжено – область отримала ще 10 млн грн

Миколаївська область отримала додаткові 10 млн грн за програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Про це повідомив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

«Маємо гарні новини – за програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» Миколаївська область отримала додаткові 10 млн грн з державного бюджету. Умови ті ж самі – співфінансування з місцевих бюджетів. Це дозволить збудувати в громадах області ще 14-15 футбольних майданчиків, аби молодь мала де проводити дозвілля. Розвиток спорту в регіоні ми ставимо актуальним завданням, тож спільно з місцевою владою та громадами працюємо у цьому напрямку», – пояснив Олексій Савченко.

Очільник області нагадав, що раніше цього року за програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» Миколаївській області вже було виділено 10,5 млн грн з державного бюджету. Так, за рахунок співфінансування з обласного та коштів місцевих бюджетів в області започатковано будівництво 14 футбольних полів зі штучним покриттям.

«Шість об’єднаних територіальних громадах (Баштанська ОТГ, Коблівська ОТГ, Галицинівська ОТГ, Мостівська ОТГ, Нечаянська ОТГ, Чорноморська ОТГ), п’ять районів (Вітовський, Кривоозерський, Братський, Казанківський, Березнегуватський – будуються 6 футбольних полів) та місто Вознесенськ (2 футбольних поля) отримають нові майданчики для занять футболом», – зазначив Олексій Савченко.

Частина вказаних об’єктів вже влаштована та відкрита, решта футбольних майданчиків будуть відкриті найближчим часом.

Миколаївська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН