Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Що таке чайна церемонія дізнались майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу у Херсоні

Студенти першого курсу кафедри «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес» ХДУ відвідали заклад «Чайна карта». Майстер-клас провела хазяйка закладу Катерина, яка розповіла про основні види чаю, правила поведінки під час його приготування, особливості чайної церемонії в Японії та відмінності чайних церемоній у різних країнах.

Під час заходу гості дізнались про історію виникнення самоварів, особливості сервірування столу для чайної церемонії в різних країнах світу, а на завершення заходу гості спробували смачний чай.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН