Студенти першого курсу кафедри «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес» ХДУ відвідали заклад «Чайна карта». Майстер-клас провела хазяйка закладу Катерина, яка розповіла про основні види чаю, правила поведінки під час його приготування, особливості чайної церемонії в Японії та відмінності чайних церемоній у різних країнах.
Під час заходу гості дізнались про історію виникнення самоварів, особливості сервірування столу для чайної церемонії в різних країнах світу, а на завершення заходу гості спробували смачний чай.
Схожі публікації:
- У херсонському університеті склали рейтинг науково-педагогічних працівників
- Симфонічний оркестр херсонського вишу презентував свою творчість
- Двох викладачів херсонського університету нагородили орденами
- У центрі Херсона намагаються врятувати історичну будівлю
- Херсонський виш об’єднав молодіжних лідерів з усієї України