Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

QR-літо з ПриватБанком на Херсонщині: підсумки сезону та нові можливості

30 серпня 2018 року Бізнес-асоціація “МИ – ХЕРСОНЦІ” на чолі з Віталієм Бєлобровим і Херсонська філія ПриватБанку зустрілися з журналістами регіональних ЗМІ, аби підбити підсумки літнього сезону, розповісти про важливість фінансової підтримки малого та середнього бізнесу і переваги кредитування у ПриватБанку.

Директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега звернула увагу присутніх на нові можливості програми “КУБ – Країна успішного бізнесу”. У ПриватБанку обслуговуються понад 500 000 підприємців – тому сьогодні на підтримку малого та середнього бізнесу банк пропонує підприємцям цілий комплекс інноваційних сервісів, кредитні продукти й програми компенсацій за кредитами від держави.

Зокрема, спеціально для підприємців-початківців ПриватБанк запустив новий тарифний план «Інкубатор», що є гідним стартом для створення бізнесу. Підключаючись до тарифу «Інкубатор», підприємець може безкоштовно відкрити рахунок у ПриватБанку, отримати безкоштовне розрахунково-касове обслуговування та обслуговування зарплатного проекту протягом 6 місяців.

Серед нових інструментів успіху – оплати Apple Pay для клієнтів будь-якого українського банку, швидкий лізинг для бізнесу, пільгова програма “Підприємницьких” лімітів і багато інших.

“ПриватБанк  – клієнтоорієнтований банк, ми дослухаємось до потреб наших клієнтів, – наголосила керівник напрямку з реалізації програм клієнтам МСБ Владислава Квашенко. – Спеціально для аграріїв нами розроблено та запроваджено програму “АгроКУБ”, яка вирізняється особливими умовами кредитування, що дозволять максимально забезпечити фінансування їх потреб на термін до 12 місяців.  Відмінність від “КУБу” – у врахуванні  сезонності роботи аграріїв та адаптованості графіків погашень”.

Цього літа на Херсонщині вперше реалізовано новий проект “Туристичний КУБ”, спрямований на підтримку та розвиток туристичної галузі. Реалізувала програму підприємець зі Скадовська Олена Бут.

Інший яскравий стартап літа 2018 року – запуск масштабної кампанії з розширення інфраструктури безконтактних QR-платежів. Одним із її етапів стало впровадження електронних оплат на водному маршруті Скадовськ – Джарилгач. Отож, Скадовськ знову перший: саме тут успішно пройшла тестування і впроваджена система безготівкової оплати морських перевезень через Інтернет-банкінг.

ПриватБанк відкритий для всіх – від приватних підприємців до власників великих підприємств. Для всіх, хто має бажання розвивати власний бізнес, банк має спеціально створені та адаптовані програми фінансування. Отримати фінансову підтримку найбільшого державного банку можуть підприємці найрізноманітніших сфер діяльності: від IT-технологій до сільського господарства.

Ефективна співпраця ПриватБанку та підприємців на Херсонщині стартувала досить давно. Серед найбільш масштабних проектів – регіональний бізнес-форум«Україна – країна підприємців», стратегічна сесія міста Херсон та зустріч із бізнесомна підтримку економічних реформ. Такі заходи не лише об’єднують однодумців, але й приносять стабільні та дієві результати, обов’язково мають продовження.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН