Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 500 тисяч клієнтів та найбільш інноваційні технології: ПриватБанк працює на Херсонщині 25 років!

8 жовтня виповнилося 25 років з моменту створення Херсонської філії ПриватБанку. Про підсумки його роботи, плани на майбутнє і незмінну філософію команди провідної фінансової установи України журналісти дізналися на ювілейному прес-ланчі, який відбувся у туристичній кав’ярні “ХерсON”.

 

– У жовтні 1993 року була створена філія в Херсоні, – говорить директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега. – Згодом ми відкрили відділення у Каховці, Скадовську та Новій Каховці. З цього почався розвиток мережі ПриватБанку в області. Сьогодні на Херсонщині працюють 76 відділень, де наші клієнти отримують широкий спектр сучасних банківських послуг.

– Ми завжди крокували попереду, на нашому шляху дуже багато цікавих історичних моментів, – згадує Валерій Хоменко, який очолював Херсонську філію ПриватБанку з 2000 по 2012 роки. – Запуск платіжної системи “Приват24”, видача перших пластикових карт, установка перших банкоматів, відкриття нових відділень, надійна робота банку та його команди мала наслідком невпинне збільшення кількості наших клієнтів – не тільки дорослих херсонців, але й дітей (юніорів) віком від 6 років.

У 2018 році на церемонії “FinAwards” ПриватБанк отримав відразу три нагороди: Privat24 визнали найкращим Інтернет-банкінгом, карту для виплат – кращою дебетовою карткою Mass, а “Строковий в гривні” – кращим ощадним внеском. Зараз банк вкладається у навчання своїх клієнтів, допомагає лікарням, використовує електронний документообіг, а 25 років тому про це могли тільки мріяти: перші надходження витрачали на купівлю паперу та працювали в невеликих приміщеннях.

Сьогодні ПриватБанк – це найбільший український банк і лідер банківського ринку країни. У Херсонській області ПриватБанк нараховує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 15983 юридичні особи та приватних підприємця, працює 184 банкомати і 343 термінали самообслуговування.

Загалом у ПриватБанку обслуговуються понад 500 000 підприємців – тому сьогодні на підтримку малого та середнього бізнесу банк пропонує підприємцям цілий комплекс інноваційних сервісів, кредитні продукти й програми компенсацій за кредитами від держави.

Серед нових інструментів успіху – оплати Apple Pay для клієнтів будь-якого українського банку, швидкий лізинг для бізнесу, пільгова програма “Підприємницьких” лімітів і багато інших.

 

Цього літа на Херсонщині стартував новий проект “Туристичний КУБ”, спрямований на підтримку та розвиток туристичної галузі. Реалізувала програму підприємець зі Скадовська Олена Бут.

 

Інший яскравий стартап літа 2018 року – запуск масштабної кампанії з розширення інфраструктури безконтактних QR-платежів. Одним із її етапів стало впровадження електронних оплат на водному маршруті Скадовськ – Джарилгач. Скадовськ знову перший: саме тут успішно пройшла тестування і впроваджена система безготівкової оплати морських перевезень через Інтернет-банкінг.

 

ПриватБанк відкритий для всіх. Херсонська філія ПриватБанку надає постійну допомогу навчальним та медичним закладам, міській громаді. Банк є переможцем регіонального конкурсу «Благодійна Херсонщина-2016», а у 2017 році ПриватБанк став єдиною установою, якій управління освіти Херсонської міської ради вручило відзнаку “Кращий меценат освітньої галузі”.

 

Відеосюжет про зустріч можна переглянути тут.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН