Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Головний театрал Херсона прокоментував критику в соцмережах

З розвитком цифрових технологій наше суспільство повністю змінилось, є переваги, але є і недоліки,  – повідомляє “Український південь
Alexandr Kniga, директор Херсонського  академічного обласного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша висловив свою точку зору у ФБ:
“Був кращої думки про деяких членів нашого херсонського соціуму, але, на жаль,  дійшов висновку, що людину, яка не долучилась до театру, бодай в дитинстві, виправити неможливо. Тому дехто сходить слиною, гімном і шмарклями з будь-якого приводу, що не вписується в їхній завузький бездуховний світ. Як сказала б Фаїна Раневська – «ідійоти».
Багато сил, здоров’я і часу витратив особисто на те, щоб наше Південне містечко Херсон стало театральним Містом. І дійсно – це тепер об’єктивний факт. Наш театр один з кращих та найбільш відвідуваних. Маємо наймасштабніший Міжнародний театральний фестиваль, випускаємо найбільше прем’єр в порівнянні з іншими театрами (якщо середня цифра в Україні 5-6, то ми випускаємо – 15-17).
Був толерантний, послідовний, вихований, намагався бути делікатний навіть з хамами. Але досить! Вже в тому віці, що можу називати речі своїми іменами. Віднині буду нищівним до будь-яких проявів цинізму, софістики, безкультур’я. І звертаюсь до вас, шановні херсонці, жителі міста та області, до людей, що є адекватними, культурними і вихованими. Витирайте весь бруд, спамте будь-які фейки і перекручування, якими зараз наповнюються деякі ЗМІ та соціальні мережі. Обмежуйте спілкування з чорними людьми скрізь, де можете”.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН