Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Командир взводу спеціального призначення обіцяє провести операцію об’єднаних сил на Херсонщині

Така думка в нього виникла через події, які сталися цієї ночі у Херсоні. Нагадаємо, депутат із дружиною та ще кількома посіпаками здійснили напад на херсонський офіс Самооборони.

Інна Усачова, яка зараз очолює “Самооборону” у Херсоні на Фейсбуці виклала звернення Дениса Лошкарьова, який раніше головував у цій організації:

 – Знаходячись на виконанні бойового завдання дізнався про події, що протягом минулого дня і ночі вирували біля та в приміщенні офісу Херсонскої самооборони, яку я мав честь очолювати до того як пійшов до лав батальйону “Донбас” у лютому 2015 року.
А сталася вже не провокація проросійських сил, а спроба їх реваншу.
Нагадаю: группа осіб, до якої входили: підсудний депутат Оппоблоку Власов із дружиною, якій вчора було оголошено підозру у побитті журналістки, активна учасниця Антімайдану Вербіцька, фактичний керівник проросійського ГФ “Твердиня Херсонщини”, охоронець ФСБешного маськовського патріархату Руслан Захаров та інші одіозні особи, які не дуже приховують свою проросійську позицію та ненавість до “бандерівских карателів,” накшталт громадянської дружини підсудного голови Антонівської селищної ради Семінчева Тетяни Докучаєвої, вчинили проникнення із зломом до офісу Самооборони, розтрощили майно, спаплюжили українські прапори, поцупали майно: системний блок компьютера, рації, переписку організації, мобільний телефон, папки із паперовим варіантом списку сепаратистів Херсону та області, намагалися винести, але не встигли, сейф із статутними документами та ноутбуком та залишили по собі “георгіївську стрічку”.
Цього їм здалося мало і сьогодня вночі подружжя Власових позривали грати із вікон, розбили скло, проникли у приміщення та намагалися спричинити тяжкі тілесні ушкодження голові Самооборони Інні Усачовій та голові Херсонського “Правого сектора” Наталію Вотеїчкиній, у якої поцупали мобільний телефон та сумку із грошима і документами.
Звертаюся до керівництва міста, області, поліції та СБУ – Херсонщина зараз є прикордонням, а не оккупованою РФ територією, у тому числі, завдякі зусиллям справжніх патріотов України, які у 2014 році об’єдналися у Самооборону, Правий сектор та не далі Росіі скористатися слабкістю державних інституцій та захопити стратегічну область, полишивши окупований Крим без сухопутного коридору, води, постачання газу та електрики, заклавши підвалини майбутньої деокупації Криму. Саме у Херсонщні “Руській мир” вперше отримав відсіч – я неймовірно пишаюся тим фактом, що Херсон був єдиним обласним центром на Півдні та Сході України де ні на одну мить на жодній адмінбудівлі не було вивішено “триколор”. Не тому що не намагалися – люди дали відсіч таким неодноразовим спробам!
Однак зараз, користучись тим, що багато самооборонівців та інших патріотично налаштованих херсонців захищають Україну на Сході, ворог намагаєтся знову підняти голову у тилу та розхитати прикордонну Криму Херсонщину.
Досвід 2014 року показує, що якщо не придушити такі спроби у зародку, це може призвести до вкрай негативних наслідків.
Окремий цінізм полягає у тому, що все це відбувалося 28-29 серпня, у роковини Іловайської трагедії, у якій загинули мої побратими по Херсонській Самообороні – бійці батальйону ” Херсон” та поніс найтяжчі втрати серед усіх підрозділів, ставший мені другим домом батальйон “Донбас”, який втратив у Іловайську більше ста осіб тільки вбитими. І зараз, замість того щоб брати участь у підготовці заходів із вшанування загиблих, херсонські патріоти опинилися в оточенні ворога в офісі Самооборони!
Якщо не буде вжито дієвих заходів із покарання винних у спробі “рашистського” реваншу на Херсонщині, залишаю за собою та своїми побратимами-донбасівцями право діяти в стані крайної необхідності та провести на території Херсона і області свою “Операцію об’єднаних сил” в ході якої вжити усіх дієвих заходів задля знищення сепаратистського підпілля та чиновників-корупціонерів, що їх покривают. Усіх бойових побратимів-херсонців, які продовжують захищати Україну в лавах ЗСУ, добровольчих формувань, ветеранів АТО – запрошую до участі в “Операції об’єднаних сил” на Херсонщині. Координуйтися із Самообороною та Правим сектором Херсонщини – тільки разом ми взмозі перемогти спільного ворога, час настав.
Слава нації.

Командир взводу спеціального призначення
батальйону спеціального призначення “Донбас”
молодший лейтенант Д.О.Лошкарьов

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН