Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Білозерка страждає від хуліганів

Вже не вперше після вихідних Білозерка страждає від актів хуліганства. Ось і цього разу невідомі обмалювали стелу героям Другої світової війни та розбили ліхтар у Парку Слави. Вже стало поганою традицією, у понеділок, бачити зламані лавки, перевернуті урни та купи сміття у центрі селища. Окрім цього, порушники вибили двері у громадському туалеті, за торговою площею.

Робітники з благоустрою Білозерської селищної ради вкотре прибрали сміття у центрі Білозерки та встановили нові двері у громадському туалеті. Зараз проводяться роботи з наведення порядку у Парку Слави.

Чим керуються «дикуни» невідомо. У нормальної людини повинна бути  повага до культурних цінностей свого народу. Парк Слави уособлює собою пам’ять про загиблих у війні. Тож давайте поважати героїв. А смітити і руйнувати у місці проживання  – це атрибути первісних людей, в яких немає суспільних цінностей.

Прохання до очевидців подій, телефонувати у поліцію, за номером 102, або до інспектора з питань громадського порядку, за телефоном 0679924885.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН