Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проекти активних громадян з Білозерки та Музиківки отримають фінансування

Британська Рада в Україні British Council Ukraine в рамках програми Active Citizens Ukraine підтримала фінансово проекти випускників програми “Активні громадяни”. На Херсонщині будуть реалізовані наступні проекти на загальну суму 42 500 грн:

Проект “Без обмежень” у Музиківці. Мета: створення доступного середовища для осіб з особливими потребами та інших маломобільних груп населення для отримання адміністративних та медичних послуг на території с. Музиківка

Проект “Арт-клас – просто клас!” у Новомиколаївці. Мета: створити комфортні умови для розвитку естетичних смаків, творчих здібностей школярів, сприяти створенню осередку для зняття психоемоційної напруги у дітей з особливими потребами. Залучити учнів, батьків, вчителів, активну сільську громаду до спільної діяльності, яка спрямована на формування всебічнорозвинених дітей.

Проект “Відпочиваючи – навчайся!” у смт. Білозерка. Мета: облаштування навчально-пізнавальної та відпочинкової зон для учнів 5-11 класів Білозерського наукового ліцею ім.О.Я.Печерського шляхом об’єднання зусиль адміністрації школи, вчительського колективу та батьківської громади.

Співфінансування проектів забезпечують громади на місцях на суму 11 075 грн.

До уваги активних громадян, наступна хвиля прийому проектів: з 2 жовтня по 3 листопада 2019 включно.

Білозерка Інфо

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН