Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців вітають із Днем Незалежності України

Сьогодні Україна святкує 27-річницю своєї Незалежності. До цієї дати у Херсоні протягом дня проходитимуть святкові заходи. О 9-й ранку херсонці зібралися на площі Сводоби, де розпочалися урочистості до Дня Незалежності.

Городяни вітали одне одного зі святом, у соцмережах сьогодні також багато людей вітають херсонців і всю Україну із цим державним святом.

Юрій Рожков, депутат Херсонської обласної ради і лідер громадської платформи “Добро переможе” у Фейсбуці бажає херсонцям наступне:

 

Ірина Ніколаєва, голова “Спілки жінок Херсонщини” також долучається до привітань:

 

Народний депутат України Олександр Співаковський у своєму привітанні на Фейсбуці пише: “Багато поколінь до нас про незалежну Україну лише мріяли. Нам же з вами випала доля стати учасниками творення власної держави. Це велика честь і відповідальність. А ще — важка посвякденна праця заради майбутнього”.

Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради і агропідприємець написав, звертаючись до херсонців: “Разом з колективом ТОВ СП “Злато Таврії” ми вітаємо вас з нашим великим національним святом! Від щирого серця зичимо вам міцного здоров’я, достатку, наснаги в усіх ваших справах та щедрої долі. Нехай впевненість у кращому майбутньому надихає вас на нові звершення в ім’я Соборної Незалежної України “.

Єднатися заради майбутнього наших нащадків закликає херсонців Олена Урсуленко, секретар Херсонської міської ради, яка також вітає херсонців зі святом:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН