Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ці вихідні стали трагічними для Станіславської ОТГ

19.08.2018року в громаді відбулося декілька страшних подій. В селі Софіївка в Дніпро-Бузькому лимані біля насосної станції втонув 12-ти річний хлопчик з села Широка Балка, який купався разом з друзями без догляду дорослих. Довелося довго шукати його тіло. До пошуків була залучена водолазна служба Державної служби надзвичайних ситуацій та жителі сіл Софіївка та Станіслав. Особлива подяка рибакам села Станіслав Прокопенку Василю, Кірієнку Денису та Пихтіну Володимиру, які відгукнулися на моє прохання і вони ж і знайшли тіло дитини. Висловлюю співчуття рідним.

В цей же час в Станіславі в нежитловій будівлі виникла пожежа. До гасіння були залучені пожежні підрозділи Станіславської ОТГ та Білозерської пожежної частини. Гасіння пожежі ускладнилося тим, що будівля була наповнена соломою. Завдяки оперативним діям станіславських пожежних-добровольців Карпухно Вадиму, Литвиненку Віталію, Теребило Олександру та Петрушаку Анатолію, вдалося відрізати полум’я від поруч розташованого магазину, врятувати його і локалізувати пожежу до прибуття професіоналів з Білозерки. Є підозра, що причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем.

Майже одночасно з пожежею в селі Широка Балка виникла дорожньо-транспортна пригода з лобовим зіткненням автомобілів. З місця ДТП госпіталізовано 5 чоловік, з них 2 дітей.
Шановні громадяни, будьте уважними, дотримуйтесь правил дорожнього руху, не відпускайте дітей на лиман без догляду дорослих, слідкуйте де і чим граються ваші діти. Проводьте з дітьми бесіди про поводження з вогнем та на воді, – поівдомляє Володимир Желуденко на Фейсбуці.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН