Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеському районі готують школи до навчального року

У школах Генічеського району продовжують встановлювати чергову партію метало-пластикових вікон: тепер тепло і без протягів буде в спортивній залі Плавської загальноосвітньої школи. 

Всі роботи по заміні старих вікон на нові енергозберігаючі в спортивній залі та заміни частини вікон для початкових класів проводяться за підтримки Генічеської районної ради.

До покращення матеріально-технічної бази навчального закладу долучилася і Плавська сільська рада. За рахунок сільського бюджету вже замінено лінолеум на підлозі шкільної актової зали та буде облаштовано метало-пластиковими дверима вхідну частину.

З ходом виконання робіт в сільській школі ознайомилися голова районної ради Андрій Євстратов, депутат районної ради Олександр Зюмкін і голова Плавської сільської ради Ганна Матківська.

“Як тільки закінчується навчальний рік, ми вже плануємо, як підготуватися до наступного, – коментує голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов. – Вже починаючи з травня ми думаємо, які роботи необхідно зробити і як розподілити виділені кошти найбільш ефективно, щоб все було якісно і в строк.

Торік, наприклад, ми були раді, що спільно з Новогригорівською сільською радою вдалося замінити старі вікна на пластикові та зробити паркет в спортивній залі Новогригорівської загальноосвітньої школи, а ще раніше провели ту саму роботу в НВК Генічеська школа № 3 та Партизанській ЗОШ.

Діти та вчителі вже відчули, наскільки стало тепліше та затишніше в шкільних приміщеннях. Поступово будемо продовжувати цю роботу і далі”, – запевнив Андрій ЕВСТРАТОВ.

Генічеська районна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН