Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі відбулося нагородження переможців та призерів регати «Кубок портів Чорного моря»

Відкрита регата «Кубок портів Чорного моря» завершена. Перегони розпочалися 28-го липня та тривали протягом п’яти днів. Місто Южне представляли три екіпажі. 2-го серпня в Одесі відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів.

Підбити підсумки та отримати свої нагороди спортсмени приїхали до будинку прийомів одеської обласдержадміністрації. У цьогорічних перегонах участь брали 24 екіпажі. Яхтсмени з Южного, Одеси, Херсона, Чорноморська, Білгорода-Дністровського та Дніпра. Місто Южне представили три екіпажі. Колективи порту «Южний» на яхтах  «Еліз» та «Блюз» і команда «ТІС-зерно» на яхті «Анна». В рамках «Кубка портів Чорного моря» провели ще дві окремі регати – «Кубок порту «Южний» та «Кубок порту «Чорноморськ» на честь ювілеїв підприємств. Нагородження проводиться окремо за регатами та групами. У кожній з регат – п’ять груп. Екіпаж яхти «Еліз» – золотий призер усіх трьох регат своєї групи.

Гідно виступили також южненські колективи на яхтах «Анна» та «Блюз». У рамках перегону за «Кубок портів Чорного моря» екіпажі стали срібними призерами у своїх групах. Загалом екіпаж судна «Блюз» здобув три медалі: дві срібні та одну бронзову.

Відкрита регата «Кубок портів Чорного моря» пройшла увісімнадцяте. Цьогорічні перегони були присвячені 40-річчю ДП «МТП «Южний» та 60-річчю порту «Чорноморськ». У майбутньому організатори планують розширювати географію, повідомляє офіційний сайт міста Южне.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН