Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускниці бериславської школи сьогодні вручили стипендію за найкращий результат у ЗНО

09 серпня 2018 року, депутат Верховної Ради України Іван Вінник вручив стипендію випускниці Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Анастасії Либіній, яка набрада 195 балів у зовнішньому незалежному оцінюванні з англійської мови. У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Гомон, голова районної ради Володимир Коновалов, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталя Стаднік, педагогічний колектив Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, рідні та друзі випускниці.

Благодійний фонд Івана Вінника було засновано з метою підтримки та заохочення випускників шкіл 11-х класів шляхом вручення стипендій за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Для отримання даної стипендії випускник повинен отримати 195 і більше балів з будь-якого предмету.
Іван Вінник зазначив, що підтримка талановитої молоді в майбутньому обов’язково скаже своє вагоме слово в науці й стане гордістю як України на найвищому світовому рівні, так і Бериславського району зокрема. Ця стипендія — оцінка їхніх сьогоднішніх досягнень, подяка за старанне навчання і подяка батькам, без яких ці успіхи були б неможливі. Нехай вона стане тим імпульсом, який допоможе продовжувати вдосконалюватися, розкривати свій потенціал у тих галузях знань, які для себе обирає молодь.

У свою чергу, Олександр Гомон, привітавши випускницю, зазначив, що це спільна та наполеглива праця Анастасії, педагогів та підтримка батьків, рідних та близьких. Побажав успіхів та нових перемог.

 

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН