Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В’ячеслав Аброськін у Херсоні вивчає питання безпеки та протидії окупантам

8 серпня 2018 року в Представництві відбулась робоча зустріч з Першим заступником Голови Нацполіції України В’ячеславом Аброськіним та заступником начальника ГУНП в Херсонській області Миколою Цапом.
Під час зустрічі висловив подяку за плідну співпрацю Нацполіції з Представництвом Президента, а саме в питаннях передислокації окремих підрозділів ГУНП України в АРК з Одеси в Херсонську область, що є дуже важливим в питаннях захисту прав та свобод громадян України з Криму та протидії впливу окупантів на райони Херсонської області, які наближені до адміністративної лінії розмежування, зокрема є потреба приділити особливу увагу Генічеському району, де необхідно посилити правоохоронну систему у зв’язку з недостатньо контрольованою ситуацією з боку районної влади.
Також було обговорено низку питань , зокрема доступ громадян України з Криму до адміністративних послуг. До Представництва надходить скарги від громадян, стосовно порушення їх прав при зверненнях в ДП «Документ» де біля офісу окремими особами, які не мають жодного відношення до ДМС та до ДП «Документ», створюються штучні черги.
В’ячеслав Аброськін зазначив необхідність подальшої спільної роботи з Представництвом Президента України в напрямках протидії російській агресії, захисту прав громадян і забезпечення правопорядку. Передислокація ГУНП в АРК поступово реалізується, основна частина вже працює в Херсонській області включно з кримською патрульною поліцією.
Проблемні питання взято на контроль.

Изет Гданов

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН