Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині віддали під суд поліцейського за викрадення, катування і вимагання

У Миколаєві віддали під суд поліцейського з Вознесенська за те, що він вивіз жінку з сином в лісопосадку, прикував до древу наручниками і катував.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

«За даними слідства, в кінці червня 2017 оперуповноважений поліції, вимагав грошові кошти у жителів Вознесенська — 50-річної жінки та її 30-річного сина, погрожуючи застосуванням насильства, обмеженням їх прав і свобод та вбивством. Крім цього, в цей же день, поліцейський, протягом 4-х годин, діючи з корисливих мотивів, вивезення постраждалих в лісосмугу, позбавив їх волі, прикувавши наручниками до дерева, при цьому наносив їм фізичні страждання і навмисне заподіяв легкі тілесні ушкодження », — йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що згідно з визначенням Вознесенського міськрайоного суду, потерпілими є родичі оперативника — його сестра і її син. А мова йде про майно, яке родичі отримали в спадок.

Так, потерпіла просила суд продовжити їй термін права на вступ в спадок після смерті її дядька. При цьому відповідачем вказаний саме поліцейський і жінка вказала в суді про його протиправних діях.

Миколаївська правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН