Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці зведуть регіональний ЦНАП

У центрі міста на вул. Першотравневій поблизу кінотеатру «Юність» планують збудувати нове сучасне приміщення регіонального Центру надання адмінпослуг. До нього зможуть звертатись мешканці сусідніх з Новою Каховкою районів. Про це розповів у студії «Українського півдня» міський голова Володимир Коваленко.

Кошторис будівництва – близько 22 мільйонів гривень. 10% витрат профінансовано з бюджету Новокаховської міськради.

«Надання якісних адміністративних послуг є, по суті, філософією діяльності органів місцевого самоуправління, влади. Ми вивчили європейський досвід створення подібних установ. Зараз ЦНАПи з’являються в усіх обласних центрах. Тож, ми за пропозицією голови облдержадміністрації вирішили звести Центр, до якого звертатимуться жителі степових районів, розташованих поблизу нашого міста. Нова сучасна будівля площею близько 300 квадратних метрів прикрасить центр міста, буде зручною для жителів громади і сусідніх населених пунктів», – розповів Володимир Коваленко.

Міський голова також повідомив, у тендері на виконання робіт вже визначено переможця, проект будівництва пройшов експертизу і найближчим часом розпочнеться зведення ЦНАПу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН