Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоне АТОшники предлагают созвать сессию, чтобы снять Гандзюк с должности

Депутат горсовета Херсона, директор Горводоканала Михаил Чемерис обратился к секретарю горсовета Елене Урсуленко с предложением «терміново зібрати сесію міської ради та надати оцінку події, що сталася з Катериною Ганзюк».

Его предложение прокомментировал Андрей Наливайко (в соцсети Друг Мамай, АТОшник, участник Революции достоинства , активный участник Майдана в 2013-2014 гг):

«Нехай ваш син, через якого проходили кримінальні справи по корупції на депутатів міськради і їх кумів, покаже гарний результат.

Я співчуваю та підтримую Катерину та бажаю їй найскорішого одужання, але так як ви особисто входите в в оточення Ганзюк і маєте з нею спільний матеріальний, політичний інтерес, прошу боротися за її здоров’я, а не політичний авторитет.

Який на фоні брехні, корупції, принижень містян майже відсутній. І давайте зберемо сессію, але для того, щоб зняти її з даної посади! Ні брехні!».

Напомним, 31 июля и.о. управделами мэрии Херсона Екатерину Гандзюк неизвестный облил серной кислотой.

У нее пострадали туловище, рука (больше 30% тела) и левый глаз. Всего на нее нападающий выплеснул около литра жидкости. Вчера ее перевезли в Киевский ожоговый центр.

 

Херсон Дейли

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН