Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні здійснено напад на журналіста

На відому у Херсоні громадську активістку та журналістку Євгенію Вірліч здійснено замах.

Інтернет-виданню “0552” Євгенія Вірліч вказує наступне: “Після засідання постійної депутатської комісії до мене підбігла дружина Власова, розмахуючи якимсь папірцем, вона щось кричала, а потім почала бити”…

Це відбувалось в стінах Херсонської міської ради, а тому є чимало свідків.  Громадська активістка і журналістка відома в Херсоні критичними статтями щодо розкрадань бюджетних коштів. Остання з них щодо скандальної родини Власових, які є підприємцями, мають відношення до бюджетних коштів та скандального МАФу, що зводиться біля лікарні імені Лучанського (ХБК).

Відомий Олександр Власов і тим, що відкусив вухо херсонцю, суди з цього приводу тривають і нині , а він для себе це вважає смішним інцидентом. Депутат до сьогодні через судову тяганину не поніс покарання.

Бачачи безкарність, мабуть, дружина Власова і побила журналіста. До відома, Власови хрестили свою донечку Яну разом з депутатом Херсонської міської ради (“Опозиційний блок”) ЄгоромУстиновим, в.о.керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Катериною  Гандзюк та Антонівським селищним головою Ігорем Семенчевим-молодшим, чий батько є депутатом Херсонської міської ради (“Наш Край”) та керівником КП “Гарантія”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН