Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

11 тысяч километров по Европе: житель Херсонской области установил рекорд

Константин Самчук из Нижних Торгаив – организатор и участник благотворительного велопробега «Украинцы в Европе». 

Вместе с участниками велопробега Александром Чупринюком и Максимом Семаком он установили рекорд Украины по самому длинному групповому непрерывному велопутешествию. Команда преодолела 11 049 километров по дорогам Европы.

Благотворительный велопробег «Украинцы в Европе» официально зарегистрировано в Книгу Рекордов Украины, сообщает в соцсети журналистка Вита Копенко:

РЕКОРД УКРАЇНИ НАШ!
Приємну новину ми отримали 10 травня з Києва. Наш земляк, нижньоторгаївець Костянтин Самчук, організатор і учасник благодійного велопробігу «Українці в Європі», а також учасники цього заходу Олександр Чупринюк і Максим Семак встановили рекорд України з найдовшої групової безперервної велоподорожі – подолавши 11049 кілометрів дорогами Європи.
Благодійний велопробг «Українці в Європі» 2016 року офіційно зареєстровано в Книгі Рекордв України.
Вітаємо Костянтина з цією перемогою і бажаємо підкорення нових вершин.
Нагадаємо, що за кілька днів команда українських волонтерів під очільництвом Костянтина Самчука організує трансамериканський велопробіг «Чумацький шлях в Америку» довжиною понад 10 тисяч кілометрів через США та Канаду.
Метою проекту є покращення іміджу та впізнаваності України в Америці, об’єднання українців усього світу, презентація інноваційних українських проектів та збір коштів на підтримку постраждалих в результаті війни на Донбасі.
Велопробіг триватиме з травня по серпень 2018 року і охопить 25 штатів та провінцій, а саме: Каліфорнія, Орегон, Вашингтон, Британська Колумбія, Альберта, Саскачеван, Манітоба, Мінесота, Вісконсин, Іллінойс, Індіана, Огайо, Мічіган, Онтаріо, Нью-Йорк, Квебек, Вермонт, Нью-Гемпшир, Массачусетс, Род-Айленд, Коннектікут, Пенсільванія, Меріленд та округ Колумбія.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН