Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Богданівці відкрили сільський клуб

У передмісті Херсона запрацював сільський Палац культури після капітального ремонту. Кошти на проведення робіт були виділені з міського бюджету. На урочисте відкриття клубу прибули депутати селищної, міської та обласної рад.

Богданівка входить до Зеленівської селищної ради у складі Дніпровського району Херсона. За останні два роки вже два соціальні об’єкти були введені в експлуатацію після капремонту.

«Я не знаю такого іншого округу, в якому б за такий короткий час вдалось стільки зробити. Торік у Сонячному відкриті клуб і бібліотека при школі, у Богданівці запрацював дитячий садок, і зараз – сільський клуб. Хочу подякувати депутатам і селищної, і міської ради за злагоджену роботу», – сказав у виступі депутат обласної ради Юрій Рожков.

Голова Зеленівської селищної ради Олександра Семчишина теж подякувала депутатам та працівникам управління культури Херсонської міської ради, які ініціювали проведення капітального ремонту у клубі Богданівки.

«Сьогодні на урочистості прибули лише 3 депутати міської ради, але за рішенням спрямувати кошти на ремонт клубного приміщення стоять 54 обранці. Депутати завжди підтримують соціально важливі проекти. І не потрібно забувати, що для того, аби вони стали реальними, працюють підприємці і сплачують податки до бюджету. Тож, я вітаю вас, бажаю дітям успішних виступів на їхній першій великій сцені, педагогам і творчим колективам – натхнення», – прокоментувала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

На оновленій сцені виступили учасники сільських самодіяльних колективів та вихованці творчих гуртків.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН